Sayfalar

Survivor Ünlüler Gönüllüler 30 Mayıs Pazartesi full izle

29 Mayıs 2011 Pazar

Survivor Ünlüler-Gönüllüler 30 Mayıs Canlı İzle, Survivor Ünlüler-Gönüllüler 30 Mayıs İzle, Survivor Ünlüler-Gönüllüler 30 Mayıs Online İzle, Survivor Ünlüler-Gönüllüler 30 Mayıs Seyret, survivor Ünlüler-gönüllüler filmi, survivor Ünlüler-gönüllüler filmi konusu, survivor Ünlüler-gönüllüler İzle, survivor Ünlüler-gönüllüler son bölüm İzle

Show TV ekranlarında, Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği; şartların her hafta daha zorlaştığı bu yıl 4′ncüsü düzenlenen “Survivor” bu haftasonu heyecan dolu yeni bölümleri ile Show TV ekranlarında olacak.

Dominik Cumhuriyeti’nde zorlu doğa şartlarında gerçekleşen “Survivor Ünlüler-Gönüllüler”de herkesin yakından tanıdığı isimler büyük ödül için yarışıyor. Survivor’ın ünlüler kadrosunu Özge Ulusoy, Nihat Doğan ve Derya Büyükuncu oluştururken, ünlülere rakip olarak halktan seçilen gönüllüler kadrosunu ise; Taner, Taçmin ve Tefik oluşturuyor.

Dünyanın en zor yarışmasında ünlüler mi yoksa gönüllüler mi galip gelecek? Taçmin şimdi ne yapacak? Özge’yle buzlar eriyor mu? Muhteşem ödülü kim kazanacak? Miami Heat maçına kim gidecek? “Survivor Ünlüler-Gönüllüler” tüm bu gelişmelerin ekrana geleceği yeni bölümleri ile 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00′de Show TV’de.

0 yorum:

Yorum Gönder