Sayfalar

Kalbimin Sahibi 45.Bölüm full izle 27 Mayıs kaliteli yayın

26 Mayıs 2011 Perşembe

Yayınlandığı ülkelerde reyting rekorları kıran Meksika dizisi Kalbimin Sahibi, şimdi de Türkiye’de hafta içi her gün izleyicisiyle buluşacak.Meksika, Amerika, Sırbistan, Karadağlar, Arnavutluk, Porto Riko, Polonya, Litvanya, Slovenya, Bosna Hersek, Macaristan, Makedonya, Hırvatistan, Bulgaristan, Estonya ve daha birçok ülkede yayınlanan yada bu yıl içinde yayınlanacak olan pembe dizi, Türkiye’de ise ilk defa ekrana gelecek.

Valentina Villabla, aileden varlıklı, Meksika’da teyzesi Isabel, dadısı Benita ve kıskanç kuzeni Ivana ile birlikte, hayatı yaşamayı seven güzel bir kadındır.Valentina, nişanlısı Alonso ile evlenip çok mutlu olacağını düşünmektedir. Oysaki Alonso sadece para meraklısı bir insandır ve Valentina’nın kuzeni Ivana ile gizli bir aşk yaşamaktadır. Ivana ve Alonso, Valentina’nın servetini ele geçirip birlikte ülkeden kaçmak için planlar yaparlar ama Alonso, Ivana’yı da yarı yolda bırakır.
Gerçekleri öğrenen Valentina’nın hoşgörülü, mantıklı, sağduyulu halinden eser kalmaz. Bambaşka bir kadın haline gelmiştir artık. Kibirli, hoşgörüsüz ve soğuk.

Kalbimin Sahibi 27 Mayıs İzle, Kalbimin Sahibi İzle,Kalbimin Sahibi Son Bölüm İzle,Kalbimin Sahibi 27 Mayıs Full İzle,27 Mayıs Kalbimin Sahibi HD İzle

0 yorum:

Yorum Gönder