Sayfalar

Ezel 68.Bölüm izle 30 Mayıs 2011, Ezel 68.Bölüm izle 30 Mayıs 2011

29 Mayıs 2011 Pazar

Ezel 68.Bölüm izle 30 Mayıs 2011, Ezel 68.Bölüm full izle,Ezel 30 Mayıs Canlı İzle, Ezel 30 Mayıs İzle, Ezel 30 Mayıs Online İzle, Ezel 30 Mayıs Seyret, Ezel Filmi, Ezel Filmi Konusu, Ezel İzle, Ezel Son Bölüm İzle
Yayınlandığı ilk günden itibaren fenomen haline gelen, reyting rekortmeni dizi Ezel, her Pazartesi atv ekranlarından izleyicisiyle buluşuyor… Senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut’un yazdığı, yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar’ın üstlendiği bir “Ay Yapım” yapımı olan “EZEL” in başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Sarp Akkaya, Salih Kalyon, Haluk Bilginer ve Tuncel Kurtiz paylaşıyor.

Küçük Tefo’nun gelişi sadece babasının hayatını değil, Ezel’in kararlarını da etkiler. Temmuz o gün, hemen öldürülecektir. Ezel önce ekibini toplamalıdır. Yardımcısı da bu ekibe dahildir. Casusu da. Fakat Eyşan’dan yardım almak kolay değildir. Ezel ve Ali kendi yöntemleriyle yola çıkarlar. Ancak karşılarında Cengiz vardır. Temmuz ve Cengiz’in yaptığı son işbirliği, tüyler ürpertecek türdendir. Ancak buraya kadardır. İki taraf da sahip olduğu her şeyle kendisini ortaya atınca, içlerinden birisi yolun sonuna gelir. Gerçekten acıyla dolu bir sona..

0 yorum:

Yorum Gönder