Sayfalar

Ak Parti Tayyip Erdoğan 28 mayıs 2011 Eskişehir mitingi full izle video

27 Mayıs 2011 Cuma

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 28 Mayıs Cumartesi günü Eskişehir’e geliyor.

İngiliz gazeteciler Başbakan’ın Eskişehir mitingini takip edecek..

İngiltere’nin en önemli gazetelerinden The Guardıan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Eskişehir’de yapacağı mitingi takip edecek. 3 İngiliz gazeteci miting sonunda Başbakan’ın eski başdanışmanı ve Eskişehir 1. sıra milletvekili adayı Nabi Avcı ile röportaj yapacak.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan seçim çalışmaları kapsamında yarın Eskişehir’e gelecek. Tarihi Odunpazarı semtinde halka hitap edecek Başbakan Erdoğan, ardından Arkeloji Müzesi’nin önünde düzenlenen törenle çok sayıda tesisin ortak açılışını gerçekleştirecek.

Başbakan Erdoğan’ın Eskişehir gezisini İngilterenin en önemli gazetelerinden olan The Guardıan da takip edecek. Bir editör, bir muhabir ve bir de foto muhabirinden oluşan İngiliz gazeteciler, miting sonunda Başbakan’ın eski başdanışmanı ve Eskişehir 1. sıra milletvekili adayı Nabi Avcı ile de röportaj yapacak.

akp Eskişehir mitingi ne zaman,Eskişehir da başbakan canlı izle,recep tayyip erdoğan Eskişehir canlı,akparti Eskişehir mitingi canlı,tayyiperdoğanEskişehirmitingini canlı izle,başbakan Eskişehir canlı izle,AKP Eskişehir MİTİNGİ CANLI İZLE,tayyip erdoğan Eskişehir mitingi izle,2011 seçim miting için erdoğan Eskişehirya ne zaman gelecek,tayyip erdoğan Eskişehir miting canlı,Eskişehir TAYYİP ERDOĞAN CANLI,recep tayip erdoğan Eskişehir,recep tayyip erdoğanın Eskişehir mitingi,recep tayyip erdoğan Eskişehir canlı izle,recep tayyip erdoğan Eskişehir mitingi canlı izle

0 yorum:

Yorum Gönder